KDO SMO ?

Smo srednje mlada ozaveščena družina, ki ji ogromno pomeni naše zdravje in zdravje našega planeta. Skozi zdravstvene težave smo prišli do spoznanja, kako pomembna je danes samooskrba, uživanje zdrave ekološke rastlinske hrane, zmerna telesna vadba, sproščanje v naravi. Zavedamo se in smo zelo žalostni, ko vidimo kako se vsak dan onesnažuje našo mater Zemljo, ki nam daje zrak za dihanje ter hrano za preživetje.

Ne želimo tega podpirati, zato uporabljamo, kolikor se le da, naravne ekološke in energetske izdelke za osebno rabo in dom. (ekološka čistila, izdelke iz lesa, stekla, bio plastike, kavčuka, bambusa, kokosa, ebenovine, nosimo bombažna in bambusova oblačila ….). Zavedamo se, da obstaja veliko alternativ uporabi plastike, ki se razgrajuje več kot 500 let, konča v naših morjih, zaradi nje umirajo ljudje in živali. Naš planet lahko postane samo z našo pomočjo, razmišljanjem in ravnanjem bolj zdrav in bolj zelen.

S A M O  O D L O Č I T I  S E  J E  T R E B A !

Živimo zdrav, ekološki, naravi in živalim prijazen način življenja. Ves čas spremljamo strokovne znanstvene raziskave, gledamo kakovostne dokumentarce in se neprestano učimo ter nadgrajujemo svoje znanje. Na ta način smo lahko zdravi, se dobro počutimo ter živimo kakovostno življenje.

Smo zdravi, srečni, notranje zadovoljni in polni življenja, saj se zavedamo, da samo enkrat hodimo po tej poti. Izkoriščamo čas, ki nam je namenjen in se dnevno trudimo, da v telo vnašamo zdravo ekološko hrano, potrebna ekološka prehranska dopolnila, skrbimo za telo z gibanjem v naravi in razteznimi vajami. V našem domu pa uporabljamo zaščitne energetske in naravne ekološke izdelke.

Kot pravi Mark Twain: »Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši dan v tvojem življenju«.