Je ekološko hladno stiskano vlažilno olje, ki je primerno za nego obraza, telesa in las. Našo kožo varuje pred izsušitvijo, izboljšuje njeno strukturo ter ji vrača prožnost in zdrav sijaj. Je olje, ki prodre globoko v našo kožo in je eno od najbolj vlažilnih olj. Primerno je za vse tipe kože, tako za nego otroške kože kot tudi za nego zrele kože. Olje je pravzaprav vosek in je še posebej primerno za mastno kožo ter problematično kožo z aknami.

Olje spodbuja naravno tvorbo kolagena, zato pomaga proti prvim znakom staranja in uravnava pH kože. Jojoba vosek vlaži suho kožo, povečuje elastičnost, gladkost in čvrstost kože. Vsebuje ceramide in veliko vitamina E, ki deluje kot antioksidant in ščiti kožo pred prostimi radikali.

Za boljšo vpojnost ga z masažnimi gibi nanesemo na telo takoj po tuširanju, na mokro kožo. Na mokri koži se olje pomeša s kapljicami vode v emulzijo, kar omogoča boljšo vpojnost. Nanos je enakomeren, olje se hitro vpije in na koži ustvari tanek sloj, brez občutka »mastne« kože.

  • Certifikat »Ekološka kozmetika«
  • Brez konzervansov in parabenov
  • Brez barvil in parfumov
  • Primerno za vegane.

blank    blank    blank